Onze Turkse Specialiteiten

Turks Restaurant in Roosendaal

Beyti kebap | Turkse specialiteiten.

Het Sofram Grill-restaurant van Roosendaal heeft een van de meest populaire gerechten, de Beyti Kebab.

Beyti Kebab is een traditioneel Turks gerecht van rundergehakt of lamsvlees gewikkeld in beslag en gegrild tot het vlees knapperig is aan de buitenkant en sappig aan de binnenkant.

Onze kebabs worden bereid met verse kruiden en specerijen die het vlees een heerlijke smaak geven en worden geserveerd met rijst, salade en onze speciale saus voor een unieke smaak. Beyti kebab is een must-try gerecht voor wie op zoek is naar de authentieke Turkse keuken.

Turks Restaurant in Roosendaal

Iskander | Turkse specialiteiten.

Iskender is een klassiek Turkse gerecht dat al decennialang wordt gewaardeerd om zijn heerlijke smaak en eenvoud. Het wordt gemaakt met döner, een gegrild vlees dat wordt gesneden en geserveerd met warme groenten en een saus. Bij Sofram Grillroom in Roosendaal bereiden we onze Iskender op traditionele wijze, waardoor we de authentieke smaak en textuur van het gerecht kunnen garanderen.

Wat de Iskender zo uniek maakt, is de combinatie van de sappige en gegrilde döner, de warme groenten en de speciaal voor het gerecht bereide saus. Bij Sofram Grillroom in Roosendaal kunt u ervoor kiezen om uw Iskender te laten serveren op een bedje van geroosterd brood, waardoor het gerecht nog beter op de smaak komt.

Authentieke Turkse gerechten | Döner | Pizza's

Sofram Grillroom | BBQ

Bij Sofram Grillroom in Roosendaal weten ze als geen ander hoe wij de authentieke smaak en textuur van Turkse gerechten kunnen benadrukken door het gebruik van onze BBQ-gril. Onze BBQ-gril biedt namelijk een intensere, rookachtige smaak en unieke grillstrepen die niet te evenaren zijn.

Bij Sofram grilt men het vlees op onze BBQ-gril, wat resulteert in een gegrilde smaak en een aangename, rookachtige textuur. Dit maakt het vlees extra lekker, zacht en sappig. Het BBQ-grillen zorgt ook voor een aangename smaakt die zich mengt met de smaken van het vlees en de specerijen, waardoor een unieke en smaakvolle maaltijd ontstaat.

Turks Restaurant in Roosendaal

Döner | Turkse specialiteiten.

De Yaprak döner, ook wel bekend als “bladeren döner”, is een traditioneel Turkse gerecht gemaakt van dun gesneden vlees dat wordt gedraaid op een spit.

Onze Yaprak döner wordt gemaakt met een speciale marinade en specerijen, waardoor het vlees zacht en sappig is. Het wordt geserveerd met rijst en/of friet, groenten en een speciale saus die het gerecht een unieke smaak geeft. Onze Yaprak döner is een must-try gerecht voor iedereen die op zoek is naar een authentieke Turkse ervaring en iets anders dan de gewone döner.

Turks eten in Roosendaal

Onze gerechten zijn niet alleen smakelijk maar ook authentiek, we nemen de tijd om de traditionele recepten te bereiden en gebruiken alleen de beste ingrediënten. Bijvoorbeeld onze Döner, wordt gemaakt met een speciale marinade en specerijen, waardoor het vlees zacht en sappig is. Onze Adana Kebab wordt gemaakt met verse kruiden en specerijen, waardoor het vlees een heerlijke smaak heeft. En onze Kip Sis Schotel wordt gegrild op houtskool, waardoor het vlees een unieke smaak heeft.

Sofram Grill Restaurant biedt een unieke ervaring, met een grote verscheidenheid aan gerechten om uit te kiezen, en we zijn er zeker van dat er iets voor iedereen is. Wij nodigen u uit om ons restaurant te bezoeken en de smaken van Turkije te ontdekken.