Over Ons

Turks Restaurant in Roosendaal

Sofram Grillroom | Turkse specialiteiten.

Sofram Grill Restaurant is een authentieke Turkse grillroom in Roosendaal en biedt gasten een unieke en smaakvolle ervaring. Onze menukaart biedt een ruime keuze aan heerlijke gerechten, bereid volgens traditioneel recept met de beste ingrediënten.

Ons eten is niet alleen lekker, het is authentiek. We nemen de tijd om traditionele recepten te bereiden en gebruiken alleen de beste ingrediënten. Van onze favoriete döner- en adana-kebab tot onze sis-schotel met gegrilde kip, er is voor ieder wat wils. Vegetarische opties zijn ook beschikbaar.

Ons restaurant is een gezellige plek waar u kunt ontspannen en dineren met vrienden en familie. Ons vriendelijke personeel helpt u graag bij het kiezen van gerechten en het aanbevelen van onze bestsellers.

We zijn trots op onze Turkse roots en zijn ervan overtuigd dat u zult genieten van de smaken en sfeer van ons restaurant. Tot ziens bij Sofram Grill Restaurant! 

Turks eten in Roosendaal

Sofram Grillroom | Schotels

Bij Sofram Grill Restaurant in Roosendaal zijn we trots op onze Sis schotel, een van onze meest populaire gerechten. De Sis schotel is een traditioneel Turkse gerecht dat bestaat uit gegrilde, gekruide stukjes lamsvlees op twee spiesen.

Onze Kip Sis schotel wordt bereid met de beste kwaliteit kipfilet en de perfecte balans van specerijen, waardoor het vlees zacht en sappig is met een aangename kruidige smaak. Onze  Sis schotel wordt bereid met het beste lamsvlees en gekruid met specerijen die het vlees een unieke en smaakvolle smaak geven.

Ons restaurant is een gezellige plek in Roosendaal waar je kunt genieten van een ontspannen maaltijd met vrienden en familie. Wij zijn ervan overtuigd dat onze Sis schotel u zal verrassen en tevreden stellen met zijn heerlijke smaak en kwaliteit.

Turks eten in Roosendaal

Bij Sofram Grill Restaurant Roosendaal willen we onze passie voor de Turkse keuken en cultuur delen. We bieden een unieke ervaring met een grote verscheidenheid aan keukens. Ons eten is even authentiek als heerlijk, we nemen de tijd om traditionele recepten te bereiden en gebruiken alleen de beste ingrediënten.

Onze chef heeft jarenlange ervaring in de Turkse keuken en is een expert in gerechten als Döner, Adana Kebab en Chicken Sith gerechten. Onze chefs zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken en technieken om onze gerechten te verbeteren. Ons restaurant in Roosendaal is een gezellige plek waar je heerlijk kunt ontspannen en dineren met vrienden en familie. Ons vriendelijke personeel helpt u graag bij het kiezen van gerechten en het aanbevelen van de bestsellers.

Wij zien u graag in het Sofram Grill Restaurant in Roosendaal. Geniet van de authentieke en heerlijke Turkse keuken. Onze passie voor de Turkse keuken en cultuur is wat ons bedrijf drijft en we hopen dat u deze ervaring met ons wilt delen.